Regler
 1. Den tävlande ska vara en kvinna som har grundat, förvärvat eller ärvt ett företag och driver det på heltid, ensam eller tillsammans med andra. Företaget ska vara aktuellt, dvs. i drift. Personen måste stå som ägare/delägare.
 2. På begäran ska uppgifter kunna styrkas. Lämnas felaktiga uppgifter är rätten till vinst förverkad.
 3. Tävlingen består av två delar och är helt gratis. Den första delen handlar om att nominera sig själv eller någon annan till tävlingen via nomineringsformuläret. I den andra delen ska den nominerade personen lämna in ett skriftligt tävlingsbidrag. Endast ett tävlingsbidrag per nominerad kommer godtas och det är det först insända tävlingsbidraget som är med i tävlingen. Bidraget ska lämnas in den mall som finns att hämta på tävlingssidan. Tävlingsbidrag mottages endast per mail till  tavling@beautifulbusinessaward.se.Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
 4. Nomineringar och bidrag som inkommer efter senast utsatta datum kommer inte att tas i beaktning.
 5. Finalisterna måste delta vid det nationella jurymötet och prisutdelningen.
 6. Arrangörerna är inte ansvariga för tekniska fel som kan uppkomma i samband med tävlingen.
 7. Anställda hos arrangörerna eller juryns familjemedlemmar är ej behöriga att deltaga.
 8. Personuppgifter lagras enligt PUL. Sajten använder cookies.
 9. Juryns beslut kan inte överklagas.
 10. Vinsten är personlig och kan ej bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 11. Finalisterna och vinnaren förväntas samarbeta med arrangörerna samt vara beredd på medial uppmärksamhet och publikationer.